TYCK SYND OM MEJ NU

Kello on 21:30, vuoro alkaa kello 22:00. Olen jo nyt valmis laittamaan pyjaman päälle ja upota mun sänkyyn ja vain olla. Mutta ennen kun saan nukkua mun pitää mennä 6 tunniksi plokkaamaan laseja ja tiskaamaan. Mulla on ollut niin raskas viikko. Nyt olen loppusuorilla. I can doooo thiizzz. Keho ja pää sanoo ei, mutta työsoppari sanoo JOOOOOO.

Ja niin kiva muuten että niin moni haluaa osallistua mun kuvauksiin 🙂 Olen saanut ison määrän meielijä. Vastaan niihin kaikkiin huomenna! Later

8 thoughts on “TYCK SYND OM MEJ NU

  1. Hahah katoin eka et kuka mies tuol takavasemmal kurkkii….kesti hetki tajuta 😀

  2. ^mä en tajuu vieläkään, kuka se on?:o tai siis onks siellä joku? vai näänkö vaa väärin 😀

  3. Voi ei, toivottavasti jaksoit painaa koko yön:) toi on kyllä inhottavaa lähteä, jos on jo valmiina sellanen fiilis ettei kiinnosta ja jaksa

Comments are closed.