TARVITSEN MALLEJA

Oletko joskus halunnut kokeilla olla mallina tai haluat näyttää sun omaperäistä tyyliä kaikille? Nyt sinulla on mahdollisuus 🙂 Teen koulutehtävää, teemana on katumuoti. Mutta me kaikki tiedetään minkälainen ilma tuolla on ja melkein kaikki ihmiset piiloutuu isojen takkien alle. Sen takia mun pitää lavastaa nämä kuvat. Tarvitsen 10-15 henkilöä, ei muita kriteerejä paitsi että pystyt tulemaan Helsingin keskustaan ja että sulla on omaperäinen tyyli. Jos sulla ei ole omaperäistä tyyliä voit lavastaa myös senkin (fake it til’ you make it hehe). Jos kiinnostuit ota yhteyttä minuun sähköpostitse: ron-ya@windowslive.com

Kuvat tulee valokuvanäyttelyä varten, joten sun kuvasi tulee olla monien ihmisten nähtävissä! Jos olet ujo, ota kavereita mukaan kuvattavaksi myös! Se on hauska kokemus, ja saatte hienoja kuvia käytettäväksi (vaikka facebookin profiilikuvaksi).

Ja nyt jos mietit että et ikinääää haluaisi tulla mun malliksi, niin mieti uudestaan. Jos kukaan ei auta mua en saa tätä tehtävää tehtyä 😀 Joten innostukaa, miettikää jotain makeeta päällepantavaa ja ottakaa yhteyttä minuun !

15 thoughts on “TARVITSEN MALLEJA

  1. Kuulostais niin kivalta, harmi vaan kun en asu Helsingin lähettyvillä. 😦

  2. mulla on vapaata koulusta, näiden tehtävien takia joten olen melkein aina vapaana että voisin kuvata. Ihan vain milloin malleille sopii niin voin kuvata. Ei ole mitään erikoista päivää. Kuvaan varmaan kaikkia erikseen 🙂

  3. Mikset mee kävelee ympäri helsinkiä ja pyydä että saisit ottaa kuvan ihmisiltä, jotka näyttävät sopivan tohon? 🙂

  4. kuulostaa kivalta, en vaan tiedä löytyykö multa edes mitään hirveen erikoisia vaatteita! 😀 mihin mennessä sun pitää olla tehnyt tää projekti? (voiks noin edes sanoo)

Comments are closed.