WEDNESDAY

Moimoimoi 🙂 Mitäs teille kuuluu? Itse olen todella hyvällä tuulella tänään,jos vertaa eiliseen. Eilen oli niin paha v*tutus että oli pakko lähteä nollaamaan. Pidettiin pienet keskiviikko pippalot lotan luona 🙂 Oli todella hauskaa! Mulla oli kamera mukana pitkästä aikaa joten napsin paljon kuvia! Kohta lähden tapaamaan Viviania, ja ennen sitä käyn kaupungilla vähän napsimassa kuvia “strangerseista”. Meillä on tehtävä koulussa että pitää valokuvata tuntemattomia kaupungilla. Jutella heidän kanssaan jne. Niin että me päästään ulos meidän “comfort zonesta”:) Hauskaaaaa! Tässä kuvia eilisestä:

Lotta ja hänen uusi makia takki 😛 

Mun uus äfbee profiilikuva, hehe

Oon niin rakastunut mun pidennyksiiin 8) Haluan pitää niitä kokoajan.

Asu kuvaa 🙂

Molly 🙂 

Minä juomassa viiniä haha

Lotta taisi juoda fisu shotin 

Osse & puolikas zache 

Mitä mieltä olette muuten tollasista asukuvista kun tossa ylhäällä ^ on ? 🙂 Täähän ei ole mikään muotiblogi mutta ajattelin että olisi ihan kivaa vaihtelua laittaa asuja!

12 thoughts on “WEDNESDAY

  1. Asukuvat on tosi kivoja:) mutta tykkään sun tavasta tehdä paljon erilaisia postauksia! ettei blogi rajoitu pelkästään asuihin:)

  2. Tykkään eniten punaviinistä ja olen löytänyt ihana lemppari/vakkariviinin. Se on espanjalaista ja nimi on el coppero 🙂 maistkaaa

Comments are closed.