NEXT WEEK

Huomenna alkaa mun viimeinen viikko Paparazzilla. Ens viikolla sitten takaisin kouluun. Ei yhtään innosta, mutta ihanaa päästä taas näkemään kavereita. Kun menen takaisin kouluun alkaa valokuvauskurssi. Oujee, lempiaine kaikista kolmesta mitä meillä on (graafinen,video & valokuvaus). Mutta nyt menen nukkumaan. Siivosin juuri huoneen ja kävin suihkussa. Ainoat fiksut asiat mitä olen tänään saavuttanut. Juuri tän takia inhoan darrapäiviä. Jos en olisi ollut niin darrassa olisin ehtinyt nähdä cicoa kahvilla, käydä salilla, suuuuursivota huoneeni ja päivittää ansioluetteloni (kohta pitää alkaa etsimään kesäduunia). Mutta eeei. Nähdään huomenna 🙂 tjauu

2 thoughts on “NEXT WEEK

  1. Mitä vinkkejä sulla on työnhakuun? tai siis, miten saisi parhaiten kesä/vklp töitä? Lähettämällä hakemusta, kysymällä kasvotusten, s-postilla..? Itellä ei oo ainakaan ikinä tärpännyt noiden hakemusten kohdalla. 😦

  2. Ei mitään hajua, itse lähetin hakemuksia mol.fi kautta syksyllä. Lähetin varmaan jotain 100 hakemusta, 4-5 paikkaa vastasi ja pyysi haastatteluun. Lopulta valitsin sitten op-teamin 🙂 Kannattaa vaan lähetellä ja käydä kaupoissa/kahviloissa antamassa ansioluettelot!

Comments are closed.