NEW HAIR

Helloou 🙂 Ihanin aamu pitkästä aikaa kun sain herätä Marcoksen vierestä. Aamupalan jälkeen heitin hänet kouluun ja vein auton talliin. Piti mennä töihin mutta iski kauhea migreeni. Aina kun mulla on migreeni tulen puolisokeaksi. Kiitos luojan että mulla on lääkkeitä sitä varten! Pari vuotta sitten jouduin sairaalaan koska oli niin kipeä pää ja en voinut avata silmiä koko päivänä. No sen lääkkeen jälkeen voin vähän paremmin, siivosin kämppää ja katsoin postit. Mulle oli tullut ihan pieni kirjekuori. Avasin sen ja meinasin saada paskahalvauksen! Haha, sisällä oli hiustenpidennykset. Mutta ne oli pakattu läpinäkyvään muoviin. Luulin että sain jotain tappouhkauksia, näytti niin järkyttävältä :-DD Kokeilin niitä ja ne on itseasiassa ihan kivat. En ikinä käyttäisi näitä päivittäin mutta ihan kivaa piristettä vaikka juhliin.

Mitä mieltä te olette ?

hahaha..

Clipsit, 50cm pitkät. Kahdeksan osaa.

35 thoughts on “NEW HAIR

  1. Sopii sulle kyllä tosi kivasti! Ja noi tekoripsetkin on ihanat, korostaa vaan entistä enemmän sun kauniita silmiä! =)

  2. Kiitos paljon 🙂 En kyllä ikinä menisi ulos noissa ripsissä ja hiuksissa.. Kuvissa ne näyttää vielä ihan “normilta” mutta ei irl 😀

  3. mitä migreenilääkettä käytät? mulla on kans migreeni ja sillon kun se iskee joudun lähes aina terveyskeskukseen tiputukseen että saan suoraan suoneen sen lääkkeen, kun pillerit ei yleensä tehoa.. se on kyl iha kamala tunne ku yhtäkkii tulee puolisokeeks 😦

  4. OOT UPEA, upein bloggari jota oon ikinä nähny 🙂 hyvää päivänjatkoa!

  5. Jumalauta sä oot kaunis! Miten teit noi kiharat, kerro äkkii!?? Ja mistä pidennys ja kerro vielä toi sävy, on tosi ihanan väriset!

Comments are closed.