SATURDAY

Heräsin tänään auringonpaisteeseen! Voitteko kuvitella, ulkona paistoi aurinko?! Niin ihanaa. Aamupalan jälkeen lähdin salille ja sen jälkeen tapasin Ninnun lounaalla. Nyt odotan että saisin auton käyttööni, se on papan mukana töissä. Sen jälkeen lähdetään Redun kanssa lauttasaareen päin. Nyt kun lumet on sulanut teiltä olen taas alkanut käyttää autoa päivittäin. Ihan mukavaa mutta niin tyhmää jos miettii että asun ihan keskustassa 😀 Maksan bensasta ihan turhaan kun mulla on kummiskin jo bussikortti. Tässä kuvia päivästä:

Ulkona oli “vain” -2 joten pystyin käyttämään mun tekoturkista. Ostettu Munchenista viime keväänä 🙂 
Päivän lounas&illallinen Factoryssä 🙂

12 thoughts on “SATURDAY

  1. Toi takki on ihana! Enkä sano tätä siks että pyysit kommenttei 😀

  2. Haluisitko tehä postausta sun treenaamisesta? Olis kiva tietää että miten sekottelet aerobista ja lihaskuntoa ja kuinka usein käyt salilla? Oot parhain! 🙂

  3. Voisitko tehdä jotain postausta mitä vinkkejä antaisit laihduttajalle/kiinteyttäjälle? 🙂

Comments are closed.