PERJANTAI

Hello 🙂 Tulin juuri kotiin treeneistä, käytiin Mayan ja Redun kanssa pumpissa. Ne ei tykännyt yhtään siitä ajatuksesta että oli painoja mukana, haha. Saan varmaan tästä lähtien jatkaa käydä pumpissa yksin.
Nyt laittaudun nopeasti ja sen jälkeen lähden Pian luokse illalliselle. Mulla on tipaton tammikuu joten olen autolla liikkeellä. Nähdään myöhemmin 🙂

Uusi meikkilaukku jonka ostin eilen. Lindexistä 9,90€

Sain myös aikaseksi ostaa uuden kalenterin. Ordning & Reda 22.90€ 
Välipala

Lounas

17 thoughts on “PERJANTAI

  1. Tosi nätin värinen toi uus kalenteri:)
    Mikä sävy noissa sun kynsissä on? Näyttää niin kivan väriseltä!:)

  2. Ootko huomannut, että et ite ees aina vastaa ihmisten kommentteihin, mutta silti kerjäät niitä uhkaamalla lopettaa blogin? Tämä sinun blogi on tosi mahtava, kun postaat useammin kuin monet muut, mutta mua on alkanu suoraan sanottuna vituttamaan tuo huomion ja kehujen kerjääminen. Ja kuten moni kommentoi edelliseen postaukseen, sun postaukset on yleensä aiheista joihin ei paljoa ole kommentoitavaa. Sulla on poikaystävä ja mahtavalta tuntuvat kaverit, nauti niistä äläkä kerjää kehuja tuntemattomilta. En oikeesti ymmärrä miksi haluat niin paljon huomiota, onko sulla muka niin huono itsetunto (ja tuota en kyllä usko).

  3. nii mutta miks et ronja vastaa sitten kommentteihin yleensä ikinä? nytkin tässä on paljon kysymyksiä, mutta et oo vastannu yhteenkään. ei oo lukijanakaan kiva kommentoida, jos kommentteihin ei sitten ees vastata.. ymmärrän kyllä jos tulee paljon kommentteja, nii ei jokaseen kerkee/jaksa millään vastata, mutta kun sullekaan ei niin paljoo kommentteja tule, ja sitten et ees vastaa niihin vähäsiin mitä tulee..

Comments are closed.