WE’RE DOING THIS TOGETHER

Me teemme yhdessä tätä blogia. Jos minä istun täällä joka päivä kirjoittelemassa ja kukaan ei kommentoi tai näytä kiinnostustaan niin mistä te luulette että saan inspiraatiota kirjoittaa? – No en mistään. Joten, nyt tää saa olla tässä kunnes joku näyttää jonkinlaista kiinnostusta 🙂

54 thoughts on “WE’RE DOING THIS TOGETHER

 1. I LOVE UR BLOG!!!!!!!!!!!!!!!!eli rakastan, jag älskar dig!:) en tajuu miksen kommmentoi. No nenäs on söpö hihii:) roniaaaa<3

 2. No mitä sä luulet että näihin sun postauksiin pystyy kommmentoimaan?? Haluutko kehuja kuinka hyvä/kiva sun blogi on?? (OIKEESTI musta tätä sun blogii on ihana lukee ja sul on hyvii juttui! + jotkut postaukset on tehty pilke silmä kulmass! Like it) vai tahotko että kerron sulle joka päivä kuinka kaunis oot? (Oot oikeesti super kaunis) vai pyydänkö sua tekee erillaisia postauksia? Vai antaa vinkkei millasii erikois postauksii haluisin lukee?? Vai mitäää?? SUPER IHANA BLOGI! En vaan tiiä mitä joka päivä kommentoisin varsinki ku sun blogin tyyli on vähän semmonen että postaat sieltä missä sillä hetkellä oot! Nii jos olisin sinä mulla menis hermo jos joka kerta ku oot kahvilla! Niin joku tulis kysymään! Missä kahvilassa olit, paljon kahvi makso? …. Toivottavasti tajusit mitä tarkoitin!!! Toki ymmärrän (itsellänkin ollu blogi) että on v-mäistä kirjotella kaiken näköstä jos kukaan ei kommentoi mitään! Mutta lupaan yrittää pistää sulle jotain kommenttia! Haluan nimittäin lukee sun blogia jatkossakin!

 3. Rehellisesti tunnustan että mä olen äärimmäisen laiska kommentoimaan blogeihin ja harvemmin esim. juuri sun postauksiin keksii mitään kommentoitavaa koska itse henk.koht. vihaan sellasia kommentoijia jotka joka postaukseen kommentoi väkisin ja pakon omaisesti samaa lausetta “oot kaunis” yms. En nää siinä minkään näköistä järkeä.. Odotan päivittäin sun postauksia ja ne saa mut aina hymyileen ja hyvälle tuulelle! Tietysti ymmärrän myös sen että tosi raskasta pitää blogia jos ei tuu yhtään kommenttia tai muuta vastaavaa joten jatkossa lupaan itselleni sekä sulle että rupeen aktiivisemmin kommentoimaan 🙂 ps. kuva sai nauramaan 😀

 4. noku laiskottaa ja sun juttujas on kiva lukee mut en tiedä mitä kommentoisin “kävin kahvilla ja menin kotiin” postaukseen vaikka ne onkin mielenkiintosia

  kiitos ja näkemiin

 5. en nyt tiiä mistä alottaisin… rakastan sun blogia, oot inspiraationlähde ihan varmasti monelle muullekin ku vaan mulle, päivittäin käyn muutaman tunnin välein kattomassa josko oisit postannu, mietin aika usein et haluisin olla niinku sä ja sun kaverit, haluisin pitää illallisia yms mitä vaan kaikkee teettekään ja ihailen sua koska laitat esim just tollasia kuvia blogiin, aika harva tekee niin ja siitä syystä tää on mun lempiblogi ja voisin jatkaa tätä ylistystä vaikka kuinka pitkään mut tää kommenttitila alkaa loppua 😀 mut älä poista blogia, ymmärrän kyllä et voi olla vähän turhauttavaa kun kirjotat joka päivä ja kukaan ei kommentoi, mut silti meitä lukijoita on aika paljon ja kaikki käy päivittäin kattomassa ainakin pari kertaa(enhän voi olla ainoo?:D) mutta joo, älä lopeta blogia, voin ite vaikka jokaseen postaukseen kommentoida jotain 😀 oot paras!

 6. sun blogis on kyllä noussu ihan ykkös suosikiks, vaikka oon seuraillu vast hetken aikaa 😛 keep it going

 7. Tästä lähtien lupaan itsekin kommentoida useammin! Kyllähän sen toki ymmärtää, että inspiraatio laskee jos monikaan ei kommentoi, vaikka päivittäin blogia lukeekin… Videopostaus olis muuten taas vaihteeksi mukava! 🙂

 8. samaa mieltä! ei näihin sun postauksiin oikeen voi kommentoida kun kerrot että istut koulussa tai postaat kuvan sun ruuasta. pitäiskö toivottaa hyvää koulupäivää tai jtn että oliko ruoka hyvää? ei millää pahalla rakastan sun blogia! ❤

 9. oon seuraillu sun blogia bloglovinin kautta jo 2 vuotta ja tää on nyt jo aika mones kerta kun oot lopettamassa inspiksen puutteen takia. yleensä oot pitänyt parin päivän tauon ja jatkanut taas bloggaamista. mitä jos pitäisit parin päivän tauon ja jos se auttais saamaan inspistä? 🙂 sun blogi on ihana ja oot tosi kaunis ! ❤

 10. Heihei, tykään sun blogist iha sikan, mut jos kattoo sun seuraajia nii niitä on jotain 100 nii ei ihme ettei niit kommenttei tuu. Erhän sä varmaa tee tätä sen vuoks et kaikki kommentoisivat tai et sust tuli joku uus kenza? Eihä se lukija/komenttimäärä on tärkein niin nyt vähän skarppia:D

 11. Täällä ollaan! Mä tykkään tosta sun tyylistä et postauksia tulee usein ja ne ei oo mitään romaaneja, eikä asia oo aina mitään niin erikoista. Lisäks oot super hauska! Ku laitoit ton sun vanhan blogin näkyväks nii oli pakko selata se töissä läpi, pelkäsin et piilotat sen ennen ku kerkeen! huippu blogi ja erilainen ku muut suomalaiset mitä luen 🙂 oot huippu!

 12. Ihan huippu blogi!! Ja jos lisää kommentteja yms haluut ja tavottelet suurempaa suosioo nii sillon täytyy vaan ehkä panostaa sunkin enemmän. Vaikka tänhetkinenkin panostus on jo barasta. Oot mahtava ja Ronya on ehottomasti lemppariblogi:) Älä vaaaaaan lopeta xxxx

 13. Ääää oot ihana ! lupaan kommentoida tästä lähtien joka postaukseen:)

 14. Sun blogis on ihana ja ootan aina seuraavaa postausta ihan innolla 😀 Et oo semmonen kun useampi bloggaaja jotka laittavat kuvia harkitusti ja kirjottaa pitkän romaanin. Sun postaukset on tollasia joita jaksaa lukee uudestaan ja uudestaan ja kiinnostus pysyy päällä 🙂 Ja noita videoita on tosi kiva katella! Jatka samaa mallia ❤

 15. Oot lemppari bloggaaja, oon lukenu sun molemmat blogit moneen kertaan ja videot kattonu myös moneen otteeseen! Lisää niitä, oot tosi hauska ja mielenkiintoinen persona !! Jatka samaan malliin:) tata;)

 16. Käyn joka päivä kattomassa että ootko kirjottanu uusia postauksia 🙂 ja sillon ku oot nii ei vaan jostain syystä tuu mieleen kommentoida mitään :O ja sillon ku uhkasit lopettaa nii olin ihan pettyny 😀 mutta siis joka päivä odotan sulta uusia postauksia eli kyllä sitä kiinnostusta löytyy ainakin tästä suunnasta 🙂

 17. hei beibe must sulla on ihan superi blogi! ihan senkin takia että on niitä 'tänään olin koulussa ja join kahvia', im not even joking! just se ku ei oo sellasta superharkittua vaan heittelet randomisti päivästä kuvia hyvällä tatsilla. jatka vaan. oon satavarma et monet lukijat pysyny matkassa just sen takia et postaukset on aitoja – ruohonjuuritasolla. lähetän hurjasti postausintoa! jee

 18. Joojoo sulla on ihana blogi sun muuta, mutta miltä luulet meistä tuntuvan, kun koko ajan tulee “yhyy kukaan ei kommentoi inspiraatio mennyt lopetan blogini tämä oli viimeinen postaus byyhyy”?

 19. tykkään tosi paljon sun blogista ja muutamaan otteeseen oon kommentoinutkin, usein kuitenkaan et vastaa kommentteihin mitään. oikeestaan se sun kaipaama vuorovaikutus tyssää jo heti siinä. toivottavasti jatkat kuitenkin kirjoittelua 🙂

 20. 🙂 haha, en itsekkään kommentoi usein mitään muitten blogeihin, täällä näytti vaan olevan niin hiljaista että oli pakko tsekata oletteko vielä elossa!

 21. Haha, ei sun tarvitse kommentoida jokaiseen postaukseen, tää ei ollut mikään “uhkaus” halusin vain saada eloa teihin 😀

 22. Tiedän että pitäisi panostaa postauksiin enemmän, ei vain riitä aika ja ideat !! 😦 Mutta kiitos ❤ ja en ole lopettamassa, olen monta kertaa yrittänyt lopettaa mutta en vain pysty!!! haha..

 23. Rekisteröityjä lukijoita on vain 100 mutta mulla on 700-1000 lukijaa päivässä muuten. Ois vaan kiva että jos aina välillä voisitte pistää kommenttia kun minä aina välillä pistän postausta 🙂

 24. En ollut lopettamassa. Mutta tiedän, olen monta kertaa ollut lopettamassa, en vain ole pystynyt! Tästä on tullut elämäntapa haha.. Kiitos paljon<3 !

 25. Haha 😀 Se on vähän tylsää kirjoittaa kun ei tule feedbackia mutta pakko kai alkaa kirjoittelemaan enemmän kiinnostavista jutuista joihin ihmisillä on jotain sanottavaa!

 26. JOOOO! Mä haluun joka päivä kaikilta lukijoilta kommenttia miten KAUNIS ja IHANA minä ja mun blogi on. hehe noeeei 🙂 Mutta tossa viimesessä kommentissa oli ihan kiva juttu, voisitte toivottaa mulle hyvää koulupäivää. jokapäivä. onnistuisko ? hih

 27. Heitin jotain randomia nimeksi kun tein uuden käyttäjän että pystyisin laittaa lisää kuvia blogiin, en tajunnut että se näkyisi täällä 😀

 28. Voisit kysellä lukijoilta postauksen lopussa jotain, niin tulis enemmän kommentteja 🙂

 29. tää on hyvä idea 🙂 ps. oot paras blogin kirjoittaja sun rennon ja huumorintajuise asentees takia 😉

Comments are closed.