JOULULAHJAT

Hello:) Oltiin tänään mummon luona joulupäivällisellä, oli taas niin hyvää ruokaa! Nyt istun kotona laittautumassa vivaldin tahtiin. Otin juuri lihasrelaksantin koska on ollut niin pahat niskakivut, joten tää teksti saattaa olla vähän hämärä. Mulla tulee keskittymisvaikeuksia aina relaksantin jälkeen.. Mutta ajattelin nyt tässä postauksessa näyttää teille vähän mun joululahjoja! Sain niin paljon enemmän lahjoja kuin mitä olin toivonut. Tuntui jotenkin tyhmältä istua siinä avaamassa iso kasa lahjoja, mutta en valita 🙂 !!

Testikuva uudella objektiivillani. Se on niiiin kiva ja pieni 🙂 Nyt pystyn ottaa blogiin 100 kertaa parempia kuvia kun voin kantaa tätä mukana. Mun vanhat objektiivit painaa varmaan monta kiloa:D 

Äidiltä sain Guessin lompakon, pyjaman, ihonhoitotuotteita, viinilaseja kristallista (tosi kivoja, laitan kuvia myöhemmin!). Veljiltäni sain suklaata ja proteiinijauhoja! Ja iskältä sain objektiivin + kameralaukun. Sain myös vähän rahaa, leffalippuja jne. 

Eli aika ison kasan lahjoja jos miettii että en toivonut melkein mitään 🙂 Paitsi restylania haha! Mitä te saitte lahjaksi?

6 thoughts on “JOULULAHJAT

  1. Ihania lahjoja! 🙂 Mä sain torkkupeiton, sukkia, valentinon meikkilaukun-ja tuoksun, suklaata, pari puseroo ja jonkin verran rahaa. 🙂 Paras lahja on vielä tulossa, kun poikaystävä tulee jenkeistä!!

  2. Todella kätevä ja pieni! En ole vielä ehtinyt käyttää sitä paljoa.. Mutta arvosteluissa se oli saanut paljon hyvää kritiikkiä 🙂

  3. toi objektiivi on iha ykkönen etenki hinta-laatu-shuteessaan! oon ostanu jo toisen koska eka meni rikki monen vuoden käytön jälkee ja linssi on vaa nii paras et oli pakko samantien ostaa uus rikkinäisen tilalle 🙂 ja syön vielä samaa protskuuki suklaan makusena hahaa 😀 ite sain mm. piirustus tarvikkeita, leffoja (hunger games<3) täykkäreitten 8.tuottiksen, zumba abs wiille, meikkisiveltimiä.. ja paljon paljon muuta ihanaa 🙂

Comments are closed.