Dear Santa

Nyt on pakko matkia kaikkia muita bloggaajia ja postata joululahja toivelista. En usko että saan vanhemmiltani mitään. Ollaan sovittu ett ne hankkii mulle jotain astioita/kattiloita “joululahjaksi” niin että mulla on niitä sitten kun muutan kotoa 🙂 ! Mutta jos santa claus sattuis nyt näkemään tän mun listan niin tässä ois mun toiveet:

Lip filler / restylane:

Tältä huuleni näyttää nyt – ilman täytettä

Tältä ne näyttäisi jos laittaisin vähän täytettä ylähuulen kulmiin. Paljon täyteläisemmän ja kivemman näköiset, eikö? Olen löytänyt todella hyviä tarjouksia pk-seudulta. Alk. 280 🙂 ! En usko että saan tätä joululahjaksi keneltäkään. Kaikkien mielestä se on huonoin idea ikinä. Mutta voisin kuvitella käydä laittamassa joululomalla joskus jos jää sen verran palkasta yli. 
Charlotte Perellin fitnesspaketti:

Tämä paketti maksaa fitnesstukussa 54,90€ juuri nyt. Olisi täydellinen starttipaketti uudeksivuodeksi. Sisältää proteiinia, välipalapatukoita, vitamiineja, fitness shakeja jne.. 


Liput Killersin keikalle helmikuussa:

Lippuja ei varmaan ole edes jäljellä mutta haluaisin niiiiin paljon heidän keikalle. Yksi lempibändeistäni. Miksi en ole ostanut lippua niiden keikalle?? Why. 

Last but not least: 


Haluaisin että maco jäisi suomeen jouluksi. I mean, who’s gonna cook for me when he’s away?<3 (Ja nyt on mun kaikkien kavereiden vuoro kommentoida tähän postaukseen: Jaaaag kockar ti dej ronja).

..Ja jos nyt äiti vielä sattuis lukemaan mun blogia niin tää ois kiva: 
Aika homohtava (ei mitään homoja vastaan) iPhone kuori Michael Korsilta. Mutta tää ois kätevä että tonne sais puhelimen, pankki&bussikortit. Eli koko hoidon. 

28 thoughts on “Dear Santa

 1. Voi ei ronja, blogistas alkaa menemään maku…

  Susta on tulossa barbi, silikonit ja nyt haluat jo täytettä huuliin.. 😦 oisit ollu niin täydellinen omana ittenäs.

 2. Ooooooh jos toi on sun poikaystävä niin apua oon kateellinen!!<33 looking goood;D

 3. OLEN vielä ihan itseni 😀 En ole tehnyt mitään mun keholle. En tajua… Tatskat ja lävistykset on ok kaikkien mielestä, mutta pientä täytettä ylähuulen kulmiin ei ole ? Selittäkääpä mulle miksi 🙂

 4. Oisitpa nähny minkälaisen paskamyrskyn mä sain niskaani ku laitoin pikkasen täytettä ylähuuleen 😀 Ja kyseisen aineen vaikutusaika on noin puolivuotta, eli ei ikuista, mutta johan oli ämmillä nokankoputtamista. 😀

 5. mitäää sun poikaystävä :OO tosi komea. kerro pliide lisää teijän alusta ja teistä!!!:)

 6. Hei hyvä idea toi kertominen teidän alusta ym!! olis nii ihana jos tekisit semmosen postauksen joku kerta :))

 7. Onko sun poikaystävä joku tvkokki? näyttää kuin hän olisi jossain tilassa missä kuvataan kokkiohjelmia! Minkä ikäinen? 🙂

 8. Mää vaan jäin tuijottaan tätä ruutua, kun toi sun poikkiksen kuva tuli tähän :DDD KUUMA!! Mihin se lähtee? 😦

 9. Ei tossa huuli jutussa oo mitään vikaa ! toisin päin, oon itekki unelmoinu vähä lisätäytteestä huuliin 😉

 10. Hauska idea mutta, mielestäni parisuhteet ja muutenkin yksityiset asiat eivät kuulu tänne blogin puolelle 🙂

 11. Ihanaa kuulla että joku muukin on samaa mieltä mun kanssa 😀 ! Jos laittaisin salaa vähän täytettä, kukaan ei varmaan edes huomaisi sitä..

 12. haha siis mä en nää tossa huuli jutussa mitään pahaa 😀 näyttäs paremmalta kaikkihan sen tiettää, ja itekkin oon miettiny, että haluaisin ottaa juuri tohon ylähuulen kulmiin jotka on usein sellaset laskevat ja näyttäis paljon paremmilta täyteläisimpinä… nojoo whatever saan varmaan jo vihaa tällä kommentilla eli over and out :p

 13. et saa vihaa 🙂 Kaikki haluaa välillä jotain piristystä ulkonäköön. Sen takia me tytöt meikataan, leikataan ja värjätään hiuksia, laitetaan ripsienpidennyksiä jne 🙂 Jos haluaa vähän ruiskuttaa ainetta joka kummiskin häviää parissa kuukaudessa niin miksi ei? 😀

 14. Näin sut kerran ton Macon kanssa Forumissa hehe. Tota sellanen kysymys et onkse käyny jonkun ravintolakoulun ja jos on nii minkä ? (::

 15. Eihän kyseisen postauksen tarvitse todellakaan mennä ihan asian ytimeen mutta jotain pientä olisi kiva lukea (: harkitse edes 😉

 16. Oon itekki suunnitellu pientä lisätäytettä huuliin ja ettiny kohtuullisii hintoja, jotenka mistä oot noin edullisen löytäny?? =)

Comments are closed.