Pain is weakness leaving the body

Otsikko; paras sanonta kun tulee treenaamiseen. Ja “sweat is fat crying” on myös yksi suosikeistani. Niitä pitää ajatella kun treenaa. Varsinkin kun nostelee painoja. Juuri nyt mun lemppari salilla on Body Pump. Se on niin hyvä tunti koska ei tarvitse miettiä mitä syö sinä päivänä. Jos haluan juosta lenkin tai käydä attack tunnilla en voi syödä mitään vehnää koko päivänä. Muuten saan todella kipeän vatsan kesken treenin. Joten Body Pumpissa on hyvä käydä nyt arjeen kiireessä kun ei ehdi kokoajan miettiä mitä syö. Tässä pari kuvaa jotka otin hikisenä kotona päivän treenien jälkeen:

Treenivaatteet / Soc Stadium

8 thoughts on “Pain is weakness leaving the body

  1. vau ! voisitko tehä treenipäiväkirjan tai jotain sinne päin et itekki sais tommosii tuloksii 😀

  2. Käytäks sä itseruskettavaa ja jos niin miten saat sen pysymään nättinä vaik käyt salilla? Eiks sulla lähde se pois hikoilun takii 😀

  3. Mäkin täältä viel huutelen et ihan kunnon neuvoja et pääsee tohon kuntoon!! 🙂 hophop täällä odotellaan, jouluherkutki kohta jo lisää kiloja…. 😉

Comments are closed.