31 thoughts on “Now & Then

 1. Aikamoiset.. Luulin että oisit ollu tarpeeks itsevarma pikkutisseilläski

 2. No ei tiedetä mitä tapahtui.. kerro?:D Alotitko syömään e-pillereitä vai onks push upit tuolla urheilurintsikoiden alla vai mitä?

 3. Ööö kuka käyttää jotain Hennesin super push uppeja urheilutopin alla tai ylipäätään salilla??!!?!!?!? typerän näköstä.

 4. No on noi silarit ja urheilutopin alla varmaan tukiliivit.
  Asiasta kannattaa puhua avoimesti, kun ei siinä oikeastaan ole mitään hävettävää…siinä mielessä tämmöinen arvuuttelutehtävä ja lukijoiden haukkuminen tyhmäksi on jotenkin epäkypsää, kun olisi voinut vaan todeta että nyt kävi näin =).

 5. haha nauran näille kommenteille! 😀 miks ihmisillä ei oo huumorintajua?

 6. Ehkäpä, koska sarkasmi ei erityisen hyvin välity nettimaailmassa? 😉

 7. No siis mun mielestä tyhmäkin tajuaa ettei ronja mitään silikoneja oo ottanu, jos tätä blogia on seurannu jo jonkin aikaa. 🙂 Eli tää on läppää vaan

 8. Luepa treenipostauksen kommentit, jossa Ronja itse sanoi käyneensä kuukausi sitten klinikalla suurentamassa rintojaan:p

 9. Ehkä ronja olis siitä meille kertonu että ottaa silarit? Miks se olis yhtäkkiä vaan ottanu…sarkasmia ronjalta luultavasti vaan.

 10. Meijät on kaikki luotu yksilöiks. Kaikki on erilaisia ja oma keho pitäs hyväksyä just sellasena kun se on, väliäkös jollain tissien koolla tai hiusten värillä, tääl on jokaiselle joku, joka rakastuu siihen omaan itteen ja ulkokuori on sit vaan plussaa 🙂

 11. I'm not sure why but this weblog is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I'll check back later on and see if the problem still exists.

  Here is my blog … anti cellulite treatment

Comments are closed.