Superfood

Hello 🙂 Tulin juuri kotiin. Olin töissä ja sen jälkeen tapasin Redun kahvilla. Oli tosi kiva päivä duunissa, kuvasin Matleenaa tänään. Jotkut teistä varmaan tunnistaa hänet? Hän oli mukana tän vuoden Huippumalli haussa ohjelmassa! Kuvista tuli ihan kivoja, voin näyttää vähän sneak peak kuvia täällä jos haluatte nähdä? Anyway, tän postauksen ideana oli kertoa mun illallisesta. So yummie! Mulla on nyt menellään pieni protsku kuuri. Haluaisin kasvattaa vähän lihasmassaa. Joten skippaan huonot hiilarit ja syön enemmän lihaa. Tänään oli illalliseksi broccolia ja kanaa. Sen kanssa oli kermaviilipohjainen hunajachili kastike. Todella hyvää! Nyt on vatsa kunnossa treenejä varten. Toivottavasti ehtisin vielä käydä salilla tänään. Huomenna on espanjankoe ja musta tuntuu että mun pitäis lukea niihin vähän vielä!

Päivän illallinen

4 thoughts on “Superfood

  1. etkai sä nyt oikeesti oo ottanu silareita?:D noita edellisten postausten kommentteja meinaan! Nouuuu, oot just nätti mitenpäinvaan.

Comments are closed.