Like my pictures on facebook!

Tein tänään Facebook sivun minne lisään valokuviani. Mulla on jo tumblr ja blogi mutta haluaisin tehdä jotain vähän “vakavampaa”. Niin että sana lähtisi kiertämään että otan kuvia jos joku sattuisi joskus tarvitsemaan valokuvaajaa 🙂 Joten jos haluatte auttaa mua kiertämään sanaa, ja tykkäätte mun kuvista niin käykää tykkäämässä mun facebook sivustani. 


www.facebook.com/ronjasallinenphotography

8 thoughts on “Like my pictures on facebook!

  1. jos oot noin hyvä kuvaamaan ni miks täällä blogin puolella on usein niin huonoja kuvia? voisithan tännekkin panostaa!

  2. Noi kuvat on otettu mun canon 5D kameralla joka on aika kallis kamera, en uskaltaisi ikinä kantaa sitä mukanani kaikkialle. Sille on oma iso kameralaukku 🙂 Kannan mukanani vain iPhonea ja kaikkihan tietää iphone kameran laadun!

  3. … Melkein niin kauan kun voin muistaa! Aloitin jo kuvaamaan joskus 12-vuotiaana. Meikkasin kaverit ja ne sai olla mun malleina 😀

  4. Riippuu mitä kuvia otan ja haluaako ne printattuina vai digitaalisina, ja miten kauan kuvaukset kestää 🙂

Comments are closed.