Hiusongelmia

Auttakaa mua, mun ihanat lukijat! Mitä teen mun hiuksille? Ne on niin tylsät juuri nyt. Tai ainakin mun mielestä! Olen ajatellut vielä lyhyemmiksi ja lisätä vähän vaaleita raitoja. Mutta sekin on niin nähty jo (mun hiuksissa siis).

Kuva otettu viime maanantaina. 

14 thoughts on “Hiusongelmia

  1. Noi sun nykyset on upeet ! mut jos haluut jotain suurta vaihteluu niin kannataa kokeilla jotain shokkiväriä (latvoihin siis) joka haalistuu kumminki sitte pois, ja vanhat omat hiukset tuntuu sen jälkeen ihanilta:)

  2. mä ehdotan, ettet tee mitään 🙂 annat vaan kasvaa, koska noi on tosi kauniit ja hyväkuntosen näköset kun jaksat kasvattaa ne pitkiks 🙂

  3. Oon miettinyt tota ihan samaa itte myös. En vain jaksais odottaa! Se aika kun ne on puolipitkät ja tän väriset on kamalinta 😀

  4. Hmm..mä ehdottaisin myös että annat kasvaa! 🙂 mut jos jotain vaihtelua haluat niin just vaikka niitä raitoja tai liukuvärjäys, ja tietenki ilmettä voi muuttaa vaikka kiharoilla yms. Oisit kuitenki upee vaikka kaljunakin! ;-D

  5. Mä en osais kuvitella sulle mitään himopitkiä hiuksia 😮 noi on hyvät noin! 🙂 mut toki sitä aina haluaa välillä vaihtelua. mä yritän just nyt kasvattaa, iha tuska hommaa -,- tai hei! jos näät joskus et joku ettii hiusmalleja ni mee sinne! siellä ne leikkaa ja värjää sun hiukset jotenki coolisti! mun kaveri oli just hiusmallina :))

Comments are closed.