Lipstick

Olen ihan rakastunut tähän mun uuteen huulipunaan. Löysin sen meidän avaamattomista meikkien laatikosta (kuulostaa elokuvan nimeltä hehe). Se on todella kivan värinen ja kokonen. Se mahtuu hyvin meikkipussiin. Se on pienemmän kokoinen kuin tavallinen huulipuna mikä on kiva. Väri on tumman punainen ja vähän liilahtava. Me likey! Seuraavaksi aion hankkia jonkun vähän tummemman vielä.

Huulipuna tulee avonista, ylläri!
Tältä huulipuna näyttää huulilla. Irl se on tummempaa, kuvan värit valehtelee vähän 🙂

11 thoughts on “Lipstick

  1. Ihanan värinen huulipuna 🙂 Kun laitat tohon välipalaan sitä turkkilaista jogurttia, niin miten pystyt syömään sitä kun on maustamaton? eihän se maistu miltään, vai? Ite laitan aina kaikkeen makeutusainetta, en ikinä sokerii. Ja en oo ikinä kuullu et joku syö auringonkukansiemenii, nehän on lintujen ruokaa! 😀 hahha, kuulostaa niin mielenkiintoselta että pitää oikeesti kokeilla…Oot paras ❤

  2. Toimistohommia, nykyään hän ei ole enään töissä avonilla joten nyt pitää alkaa ostaa meikkejä.. boo hehe

  3. En harrasta niin paljon tanssibiletystä, tykkään enemmän istua ja jutella. Mutta kivoja paikkoja jos haluaa juhlia on nyt talvisin varmaan Tivoli Perjantaisin(K18) Glöd(K20), ja sitten ainahan järkkäillään kaikennäköisiä bileitä eri paikoissa:) Kannattaa pitää silmät auki facebookissa. Siellä mainostetaan aika paljon näitä paikkoja!

  4. Kiitos:) haha en laita mitään makeutusainetta mutta joskus jos on hirveä makeannälkä lisään joukkoon vähän hunajaa. Mutta banaani on muutenkin niin makeaa että ei siihen tarvitse ! Auringonkukkasiemenet on tosi hyviä!! haha 😀 Kokeile ihmeessä! Hyvää on :)<3

Comments are closed.