New Haircut

Kävin tänään taas tasottamassa vähän latvoja, paljon tuuheemman ja kivemman tuntuset! Piristi myös vähän ulkonäköä 🙂 Samalla kun olin kaupungilla kattelin vähän vaatekauppoihin, blää! Vain syysvaatteita.. En voi tajuta että koulut alkaa jo ensi viikolla! Nyt pitää ottaa kaikki irti kesälomasta. Ciaoo, ja tässä vähän kuvia mun uudesta tukasta! Kävin Kampin haristoressa, heti vapaata ja maksoi 24€ 🙂

7 thoughts on “New Haircut

  1. Sulle sopii kyl ton pituset hiukset!! Ai että ku tekee vaa mieli itekki leikkaa! mul on vaa joku ongelma ku vähä tukevampi oon ni jotenki en uskalla leikkaa lyhyitä hiuksia.. niiden taaks epääsee kivasti piiloon 😀 anyway sul on kivat hiukset! sopii paremmin ku pitkät! 😀

  2. Ohhoh ei ollut kyllä kallista:) pitäis itekki käydä leikkaamassa, ennen kesää leikkasin kans tommoset lyhyemmät niin kasvaneet aika rutkasti… musta on kyllä kiva ku on tullut jo syksyisempiä vaatteita, oon innostunut viininpunaisesta 😉

  3. Kiitos paljon 🙂 Kannattaa uskaltaa leikkaa, se on kivaa vaihtelua ja hiukset kasvaa aina takaisin !

  4. Ainoot syysvaatteet mistä oon itse innostunut on kaikki villapaidat ❤ aaah! Kaikki vaaleanharmaat & beiget... 😛

Comments are closed.