Dinner

Tjoooo! En päässyt vieläkään teorikoetta läpi. haaaa haaaa ……. En tiedä mikä menee vikaan. Jos en olisi jo maksanut koko autokoulua jättäisin ajokortin kokonaan väliin. Nyt on vaan pakko päästä läpi!!!!  Jos en pääse tätä esiteoriaa läpi niin miten ihmeessä tuun läpäisemään inssin?! Hyvä kysymys. Kun tulin kotiin huomasin että en ollut vielä syönyt mitään koko päivänä joten tein nopean illallisen itselleni. Ylikypsä avokado, hunajamelonia ja soijassa paistettua herkkusientä. Nam 🙂 Kohta maya ja pia tulee tänne, lateroo !

6 thoughts on “Dinner

  1. millä ohjelmalla harjottelet? 🙂 meinaan mä ostin semmosen harjottelupaketin (joku n.6e) ja se oli sika hyvä! en osannu niit aluks yhtään, mut teoriakokees tuli 1 virhe 😉

    http://www.sompsa.fi/ tuolta jos painaa ajokorttikoulu sivusta ja lataa sen ohjelman koneelle niin pääsee harjottelees! Suosittelen 🙂

  2. haha oikeesti en voi käsittää mite et pääse 😀 tsemppii nyt hulluna kyl sen pääsee ko oikeesti keskittyy super!! 🙂

Comments are closed.