Finland..

Ulkona on +13 ja sateista. Whooot? Nyt on kesäkuu for LOVE of God. No ei voi mitään muuta kuin ottaa kaikki irti tästä. Kohta tapaan Mayan kahvilla ja illalla treenaamaan Redun kanssa. Hehe en ole käynyt esportilla ikuisuuksiin. Kyllä on kivaa päästä takaisin 🙂 Aion myös käydä kaupassa ostamassa vähän terveellistä ruokaa kaappeihin. Nyt otan ihan vähän taukoa juhlimisesta. Aion tehdä töitä ja treenata niin että on taas varaa juhlia loppukesä heheeee 🙂 Kiva olla teini vielä.

Sad to come back
But happy to see my friendzzz

2 thoughts on “Finland..

  1. koita kestää matkanjälkeinen masis! Ayia napa on paraspaikka ❤ heeii laittele taas jotai biisei sul on aina nii ihanii 🙂

  2. vooi oot niin kaunis! 🙂 ja kiva kun oot innostunut taas treenaamaan ja syömän terveellisesti, jos itekki vähän motivoituis kun lukee täältä kun oot ollu ahkera.. 😉

Comments are closed.