TAKING IT EASY

Hello

Vähän päivitystä blogin puolelle. Te jotka seuraatte minua instagramissa on huomannut että olen värjännyt hiukset ruskeiksi. Toisaalta vain vähäksi aikaa, huomenna on taas aika kampaajalle. Huomenna me värjätään ne vähän vaaleimmiksi. Nää hiukset jotka mulla on nyt on ihan kivat mutta ei sovi mulle ollenkaan. Tarkoitus oli värjätä tummanblondit mutta mokasin joten jouduin mennä kampaajalle korjaamaan vian. Kampaaja värjäsi ne ihan liian tummiksi ja lupasi että saan maksutta seuraavan värjäyksen jos en olekaan tyytyväinen. Olen pari päivää pyörinyt näillä hiuksilla ja säikähdän joka kerta kun katson peiliin.. Anyway, huomenna siis hiuspostausta luvassa!

Asiasta kolmanteen. Ollaan oltu Pian ja Lotan kanssa koko päivän telkkarin edessä, katsottu elokuvia ja sarjoja. Illalla iski nälkä ja hirveä himo kotiruokaan, joten tehtiin lihapullia, perunamuusia ja sienikermakastiketta. Oli niin hyvää! Ruoan jälkeen käytiin Pian kanssa vielä tunnin powerwalkilla. Hyvä että saatiin edes jotain järkevää tehtyä tänään.

Illallinen tänään, eikö näytäkin herkulliselta ?

Kuva jossa mulla oli vielä blondit. Liian blondit minun mieleen, mutta aurinko aina vaalentaa niitä :( Huomenna kuvia uusista hiuksistani, stay tuned !

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
Anonyymi,
toi viimenen kuva on jotenkin niiiin ihana !
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229