PERJANTAI

Huomenta! Istun parhaillaan töissä. En ole ehtiyt käydä koneella ollenkaan joten saatte tyytyä näihin kännykkäpostauksiin :) eilen kävin treenien jälkeen budget sportissa - heaven!! Niin halpoja treenikamoja! Ostin yhden niken treenilaukun. Näytän kuvan myöhemmin, se on tosi kiva! En voi odottaa että pääsen pakkaamaan mun treenikamat siihen hihi. Illalla menin poikaystäväni luokse, katottiin leffaa mutta olin niin väsynyt treenien ja töiden jälkeen että nukahdin. En nähnyt elokuvan loppua mutta alku oli ainakin hyvä! Sin Nombre oli elokuvan nimi.

Tänään on muuten perjantai! Mitäs teillä on mielessä? Mullahan on vielä tipaton tammikuu joten käyn treenamassa ja sen jälkeen pidän varmaan hc-leffaillan! Paljon snackseja ja elokuvia :) tässä kuva mun aamukahvista jota juon parhaillaan.. Nähdään myöhemmin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
Anonyymi,
ihanaa ku on muitakin tälläsiä välineurheilijoita! mä nimittäin alotin salin vasta tällä viikolla. menin maanantaina ekaa kertaa elämässäni salille (ja ikää 21v 😃) ja sitä ennen olis ehtny laittaan aika paljon rahaa noihin treenikamoihin. tuli ostettua kengät, paitoja, housuja ja tietty inter sportin kallein treenikassi, heheh 😃
ronya
ronya,
Haha 😃 Toivottavasti jaksat käydä salilla niin että kalleista treenivaatteista sitten on käyttöä! Ja se on niin totta että uusista treenikamoista saa paljon enemmän inspiraatiota treenaamiseen 😊 !
www.blogger.com/profile/072108175803840855
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229